Originale kompressorfiltre

Originale filtre og separatorer holder integriteten af ​​dit udstyr intakt og beskytter det mod for tidligt slid og svigt

Chicago Pneumatic originaldele hjælper med at reducere de samlede omkostninger i levetiden på din kompressor!

Originale kompressorfiltre og separatorer

Høj beskyttelse

Højkvalitets filtrering og adskillelse beskytter din komponents levetid og luftkvalitet

Høj pålidelighed

Designet til de krævende driftsforhold for din kompressor

Energieffektivitet

Lavt trykfald er nøglen til at minimere dit energiforbrug

Arbejde med høj luftkvalitet

Alternative kompressorfiltre og separatorer er udviklet med brede specifikationer, der passer til forskellige typer udstyr. Installeret i din kompressor kan de forårsage alvorlige problemer. De kan være ineffektive til at forhindre forurenende stoffer i at trænge ind i vitale komponenter og forårsage slid og skade. De kan forårsage trykfald, hvilket øger energiforbruget. Eller de fejler måske bare, da de ikke er designet til din kompressors krævende arbejdsforhold.

Designet til dit trykluftsystem

Originale filtre og separatorer har mange funktioner, der er specielt designet til dit trykluftsystem. Et stort overflade af højkvalitets filtermateriale holder effektivt forurenende stoffer ude. En stærk konstruktion modstår høje tryk og temperaturer. Omløbsventilen til originale oliefiltre sikrer uafbrudt olietilførsel til kompressorelementet, mens indbygget jordforbindelse forhindrer ophobning af statisk elektricitet i olieseparatoren.

Få mere information om brugen af originale filtre.

Klik på nedenstående link.

VIGTIGT ! BRUG ORIGINALE RESERVEDELE