Stempelkompressor

En stempelkompressor bruges steder, hvor kravene til trykluft ikke er så høje.

Vores stempelkompressorer er tilgængelige i mange versioner, hvilket gør dem velegnede til enhver produktionsaktivitet. Mobil, lavt eller højt tryk, monteret på ramme eller monteret på beholder, de er alle designet til at imødekomme dit behov for trykluft.

Valg af Stempelkompressor

Forskellen mellem god og dårlig kvalitet afspejles ofte af de forventninger, man har til produktet.

Hvis man forventer, at man kan belaste sin nye stempelkompressor 70 %, og et alvorligt nedbrud viser, at det er den ikke konstrueret til, så vil man jo nok sige, at det er dårlig kvalitet.

Hvis man da kompressoren blev købt fik at vide, at den kun måtte belastes 10 – 20 %, vil det ikke være rimeligt at kalde det dårlig kvalitet.

Hvis sælgeren derimod har kaldt stempelkompressoren et professionelt produkt beregnet til 70 % belastning, har sælgeren gjort produktet til dårlig kvalitet, fordi han har lovet mere, end produktet er konstrueret til at holde.

Stempelkompressorer til høj og lav belastning

Langt de fleste stempelkompressorer, som bliver solgt i Danmark, ligger i kategorien 10 – 30% belastning. Disse kompressorer bliver ofte belastet meget hårdere, og det resulterer næsten altid i havari, da smøringen i cylinderen forsvinder pga. den høje temperatur.

Hvis man kan nøjes med en kompressor, som ikke bliver belastet særligt hårdt, er et valg af denne type stempelkompressor en udmærket beslutning.

Hvis man derimod har brug for en stempelkompressor, som skal bruges til produktion, og som kan belastes op til 70 % eller måske 100% dagligt, skal man vælge en stempelkompressor med en kraftig blok og cylinder af støbejern med fritstående cylindre. Kompressoren skal kunne afkøle blok, cylindre og topstykke tilstrækkeligt. Hvis belastningen skal være tæt på 100%, vil det i de fleste tilfælde være nødvendigt, at der i blokken er en indbygget oliepumpe til tryksmøring af bevægelige dele.

Viser alle 6 resultater

 • Stempelkompressor Benzin & Diesel

  Stempelkompressor Benzin & Diesel

  Læs mere
 • FF Stempelkompressor Industri

  FF Stempelkompressor Industri

  Læs mere
 • Reno Proff. Stempelkompressorer

  Reno Proff. Stempelkompressorer

  Læs mere
 • Reno Semi-Proff Stempelkompressorer

  Reno Semi-Proff Stempelkompressorer

  Læs mere
 • CleanAIR CNR Stempelkompressor

  CleanAIR CNR Stempelkompressor

  Læs mere
 • Booster BSTAIR

  Booster BSTAIR

  Læs mere