Original Kompressorolie

Originale kompressorsmøremidler

Originale kompressorsmøremidler har en unik formel designet til optimal ydelse, hvilket maksimerer kompressorens levetid og holder driftsomkostningerne på et minimum.

Optimal ydelse

Skræddersyet til dine operationelle krav

Perfekt balance

Med alle de rigtige tilsætningsstoffer

Reduktion af omkostninger

Minimalt slid, maksimal oppetid

Optimal beskyttelse af kompressoren

Originale smøremidler er en blanding af olie og tilsætningsstoffer, nøjagtigt blandet og afbalanceret for optimal effektivitet. Baseret på omfattende FoU- og kompressorkendskab sikrer de optimal smøring og afkøling og beskytter mod for tidligt slid og korrosion. I sidste ende understøtter originale smøremidler din rentabilitet.

Opretholdelse af luftkvaliteten

Brug af ikke-original olie kan have mange bivirkninger: oxiderende, slamdannelse, skumdannelse … Disse kan forårsage for tidligt slid, ødelægge luftkvaliteten og endda forårsage alvorlig skade på din kompressor. Nedbrud, reparationsomkostninger og produktionstab kan være resultatet. Derfor vil det i sidste ende koste mere at tage en risiko med generiske smøremidler.

Tilpasset til din branche

Original kompressorolie er ikke kun baseret på driftstimer eller maskintyper. Den originale smøremiddelportefølje dækker milde, krævende og meget krævende driftsforhold. Specifikke smøremidler er tilgængelige til industrier som mad og farmaceutiske produkter. For at opnå optimal ydelse skal du vælge det rigtige smøremiddel i henhold til din specifikke driftsprofil.

Klik på nedenstående link for flere oplysninger omkring originale smøremidler

Med den rigtige olie sparer man omkostninger