Luftbehandling

Vi tilbyder det nyeste indenfor behandling til trykluftsystemer. I vores nedenstående kategorier kan du læse mere om vores produkter.

Har du spørgsmål – kontakt os venligst på info@trykluftcenter.dk

 

Hvad er luftbehandling af en kompressor?

Trykluftbehandling en proces, der affugter og renser luft, før den kommer ind i kompressoren. Oftest involverer denne proces filtre og køletørrer. Et effektivt trykluftbehandlingssystem sænker luftens “dugpunkt” og fjerner partikler, der kan skade luftkompressoren negativt.

Hvorfor er luftbehandling vigtigt?

Luftbehandlingen giver dit trykluftsystemsystem mulighed for at køre mere effektivt, men det forlænger også systemets levetid ved at reducere rust og korrosion, der kan være forårsaget af våd og snavset luft. Fordi luften, der bruges af luftkompressoren, er ren, kan den køre hurtigere. Samtidig indeholder den ikke partikler, der kan korrodere kompressoren over tid. Desuden betyder det at luften, som har gennemgået trykluftbehandling, er tør, hvilket indebærer, at den ikke fremmer væksten af rust, som våd eller fugtig luft gør. Derfor er det essentielt at have styr på luftbehandlingen, fordi det medvirker til øget effektivitet, og vedvarende drift af kompressorer.

Ønsker du at have styr på din luftbehandling, eller vil du gerne have et servicesyn på din kompressor? Kontakt os via formularen til venstre.

Stort udvalg af luftbehandling til kompressorer

Vi tilbyder et bredt udvalg af varer til luftbehandling til trykluftsystemer. Luftbehandlingen varierer imellem hver kategori, og derfor er det vigtigt at have styr på hvad hver løsning betyder for behandlingen af dit trykluftsystem. Vi har gjort det nemt for dig, ved at have flere kategorier, hvor du kan du læse mere om hvad den enkelte løsning gør godt for  trykluftsystemet.

[/mere]