Kompressorer

Her på siden finder du et bredt udvalg af kompressorer til mange forskellige behov. Du kan se nærmere på skruekompressorer, stempelkompressorer og mobilkompressorer. Om det er til industri eller privat anvendelse, så finder du her et komplet sortiment, der hver især imødekommer krav til forskellige og strenge arbejdsforhold.

Viser 1–12 af 27 resultater

 • Skruekompressor

  Skruekompressor (12)

 • Stempelkompressor

  Stempelkompressor (6)

 • Mobilkompressor

  Mobilkompressor (7)

 • Mobilkompressor Dieseldrevet max 7,4 m3/min

  Mobilkompressor Dieseldrevet max 7,4 m3/min

  Læs mere
 • Skruekompressor CPVS-PM Variabel Hastighed 45 KW - 75 KW

  Skruekompressor CPVS-PM Variabel Hastighed 45 kW – 75 kW

  Læs mere
 • Stempelkompressor Benzin & Diesel

  Stempelkompressor Benzin & Diesel

  Læs mere
 • FF Stempelkompressor Industri

  FF Stempelkompressor Industri

  Læs mere
 • Reno Proff. Stempelkompressorer

  Reno Proff. Stempelkompressorer

  Læs mere
 • Reno Semi-Proff Stempelkompressorer

  Reno Semi-Proff Stempelkompressorer

  Læs mere
 • Skruekompressor FF

  Skruekompressor FF 5,5 kW – 45 kW

  Læs mere
 • Skruekompressor FF 2,2 KW - 7,5 KW

  Skruekompressor FF 2,2 kW – 7,5 kW

  Læs mere
 • Skruekompressor FF

  Skruekompressor FF Variabel Hastighed 7,5kW – 45kW

  Læs mere
 • CleanAIR CNR Stempelkompressor

  CleanAIR CNR Stempelkompressor

  Læs mere
 • Dental Oliefri Kompressorer

  Dental Oliefri kompressorer

  Læs mere
 • Scroll Kompressor Spiral-Air

  Scroll Kompressor Spiral-Air

  Læs mere

 

Stor eller lille kompressor

Større kompressorer indeholder mere komprimeret luft, som betyder at de kan køre længere tid ad gangen. Flere af de store kompressorer overholder derfor strenge kvalifikationskrav og procedurer til industri, der sikrer kompatibilitet i forskellige driftsmiljøer. Samtidig er de robuste og driftssikre under barske vejrforhold.

En lille kompressor kan være en god transportabel løsning, eksempelvis med ergonomisk håndtag. Det er derfor en brugervenlig løsning i forhold til mindre trykluftopgaver. F.eks. til håndværkerbrug eller i fritiden.

Støjsvage kompressorer

Flere af vores kompressorer kører med lavt støjniveau, og derfor passer de ind i mange miljøer, hvor der ønskes minimal lyd. Det skyldes blandt andet lydisolerende materialer, og designet af køleluftsystemet. Derudover er flere mobilkompressorer vibrationsdæmpet med lukket bundramme.

Benzin og dieselkompressor

Brændstoffet på kompressorerne er enten benzin eller diesel. Forskellen imellem dem er at diesel kompressorer generelt kører på et højere kompressionsforhold. Heraf kan de udvinde mere energi fra brændstoffet. I udvalget nedenfor kan du se flere af begge typer kompressor, som fælles for dem kører pålideligt med deres stærke ydeevne.

Trykluft kompressor der opfylder forskellige behov

Det store udvalg betyder at vi har kompressorer, der opfylder specifikke krav og standarder. I udvalget nedenfor finder du trykluftløsninger indenfor anerkendte kompressor mærker:

Klikker du ind på hver kompressor, kan du naturligvis se nærmere på vigtige specifikationer og de mange variable såsom tryk, effekt (kW) og omdrejninger (rpm).

Er du i tvivl om hvilken type kompressor du bør vælge?

Du kan med fordel se videre på de enkelte kompressorkategorier vi har på siden, og læse mere om den enkelte type kompressor.

Har du brug for at få hjælp til at finde din nye kompressor eller andet indenfor trykluft og service, så kontakt os med det samme og vi finder sammen den rigtige løsning til dit behov. Vi er dedikerede i at vejlede korrekt, således du får den bedste service udover de rette kompressorløsninger. Dette gælder både salg, montering og service af kompressorer. Derfor kan du med fordel kontakte os om råd, hvis du eller din virksomhed har brug for det.

[/mere]