Trykluftfilter Højtryk

Pneumatech tilbyder højtryksfiltre til ethvert trykluftssystem med højt tryk.

Det nye Pneumatech højtryksfilter er udviklet i tæt samarbejde med vores kunder. Højtryksfiltrene bruges i mange kundeapplikationer såsom: laserskæring, PET-aftapning, trykprøvning af komponenter, højtryksstøbning, støbningskøling, seismisk efterforskning, autoklav og dykning.

Kategori:

HP PF-serien – Trykluftfilter højtryk

Højtryksfiltrene fås i 3 trykområder: 725 psi (g) -området fås i både aluminiums- og rustfri stålhuse. Da ydeevnen for begge filtre er den samme, kan valget mellem de 2 foretages ud fra kundens præference. Filtrene 1450 og 5000 psi (g) fås begge i rustfrit stålhuse. Vores filterhuse i aluminium og rustfrit stål er designet til at modstå driftstryk på 725, 1450 og 5000 psi (g). Vi har verificeret dette i designfasen, men vi udfører også en hydrostatisk tryktest for hvert filter, der forlader produktionen.

Det hydrostatiske testcertifikat, der leveres med hvert filter beviser, at filteret fungerer i henhold til de rigtige specifikationer.

Funktioner og fordele

  • Maksimal fjernelse af forurenende stoffer ved hjælp af meget effektive glasfibre og fleecemedier
  • Optimalt design og filtermedier muliggør lave tryktab, hvilket øger energibesparelser og begrænsede systemdriftsomkostninger
  • Højtydende kabinetter i aluminium eller rustfrit stål til at modstå høje driftstryk
  • Dobbelt O-ringe og epoxy-forseglede elementhætter eliminerer enhver lækagerisiko
KLIK HER FOR TEKNISK DATA