Skruekompressor

Skruekompressorer giver løsningen, når der kræves konstant luftbehov. Ved hjælp af et roterende skrueelement, komprimeres luft effektivt i en stabil strømning.

Vi tilbyder tre typer: Oliefri Skruekompressor. Skruekompressor med frekvensomformer og skruekompressorer med fast hastighed.

Valg af skruekompressor

Forskellen mellem god og dårlig kvalitet, afspejles ofte af de forventninger, man har til produktet.

Hvis man forventer, at man kan belaste sin nye skruekompressor 100 %, 360 dage årligt, og et alvorligt nedbrud viser, at det er den desværre ikke konstrueret til, ja, så vil man jo nok sige, at det er dårlig kvalitet.

Hvis man da skruekompressoren blev købt fik at vide, at den kun måtte belastes 80 % 300 dage årligt, vil det ikke være rimeligt at kalde det dårlig kvalitet.

Hvis sælgeren derimod har kaldt skruekompressoren et industriprodukt beregnet til 100 % belastning, har sælgeren gjort produktet til dårlig kvalitet, han har nemlig lovet mere end produktet er konstrueret til at holde.

Hos Dansk Kompressor & Trykluft Center er valget mere enkelt, vi sælger nemlig kun industriprodukter og alle skruekompressorer kan belastes 100 % året rundt.

Omkostningerne

Det er vigtigt at huske, at anskaffelsesomkostningerne til en kompressor kun udgør en lille del af de totale levetidsomkostninger (LCC). Energiomkostningerne udgør hovedparten af de samlede udgifter i levetiden.

Serviceomkostningerne udgør også en stor del af de totale levetidsomkostninger.

Hvor hurtigt slides skruekompressoren?

Akslerne i skrueelementet kører rundt og jo hurtigere de kører jo hurtigere slides lejer og andre dele i kompressoren.

Vær opmærksom på at producenten kan bygge skruekompressoren billigere, ved at montere et mindre skrueelement, der kører med høje omdrejninger.