Skruekompressor Gear 130 kW – 260 kW

Gearkassedrevne olieindsprøjtede skruekompressorer

CPF-serier tilbyder et fleksibelt udvalg af kompressorer fra 175 – 340 Hk. Kompressorerne er gearkassedrevet fast hastighed. De er designet til at garantere den højeste oppetid, der sikrer lang og nem betjening til de laveste driftsomkostninger.

Tidsbevist pålidelighed

Alle komponenter i skruekompressorerne er valgt omhyggeligt. Ingeniørarbejde er baseret på avanceret teknologi og produktion er underlagt strenge kvalifikationer og testprocedurer. Smart Airlogic-controlleren sikrer fleksibel overvågning, såvel som filtrerings systemet er designet til lang levetid.

Høj ydeevne

Airend indeholder to asymmetriske profilrotorer monteret på special lejer, geardrevet til IE3-elmotoren fgiver højeste effektivitet og pålidelighed over tid. Ventilation er energieffektiv med hastighedsregulerede møller, og køling er også meget effektiv takket være kølerblokke af aluminiumstype med stor overflade.

Servicevenligt design

Kabinettets brede døre åbner 180, og paneler kan let fjernes. Ved åbning giver kompressorerne nem adgang til alle arbejdsdele og forbrugsvarer uden brug af specialværktøj. En klar serviceplan er tilgængelig fra Airlogic.

Let at installere og betjene

Alle kompressorer har et lavt støjniveau for kompatibilitet med de fleste driftsmiljøer. Den alt-i-en-inkluderede pakke sikrer, at der ikke er behov for et specielt fundament. Alle forbindelser er tilgængelige fra samme side til installation.

KLIK HER FOR TEKNISK DATA