Skruekompressor CPVS-PM Variabel Hastighed 45 kW – 75 kW

Med driftseffektivitet i tankerne har Chicago Pneumatic designet CPVS PM, en række direkte drevne kompressorer med variabel hastighed, der giver din virksomhed en trykluftløsning, der tilføjer værdi og sparer dig penge på samme tid.

Hvordan? Gennem banebrydende iPM-motorteknologi, der skubber energieffektivitet til det næste niveau, hvilket giver energibesparelser på op til 45%.

Skruekompressor – CPVS 60-100 PM

Vores innovative drivlinje med en intern designet, indvendig permanentmagnetmotor (iPM) kombineret med Imperium-inverteren har udviklet energieffektiviteten af ​​disse kompressorer med variabel hastighed til et helt nyt niveau, hvilket medfører de ovennævnte energibesparelser på op til 45%.

Kører produktiviteten i din virksomhed

CPVS ‘vedligeholdelsesfrie komponenter øger oppetiden og øger dermed produktiviteten. Electronikon grafisk berøringscontroller er nem at bruge, og på grund af sin fjernovervågningsfunktion kan du beskytte og yderligere optimere dit trykluftsnetværk overalt i verden.

Premium-komponenter for maksimal pålidelighed

Kompressorens nøglekomponenter er designet internt for at sikre den højeste pålidelighed og en lang levetid. Den internt designede iPM-motor er oliekølet, hvilket sikrer den bedste køling under alle hastigheder og forhold. Sørg for at bruge forbrugsvarer i topkvalitet for at sikre, at kompressoren har en lang levetid og for at sænke de samlede ejeromkostninger.

KLIK HER FOR TEKNISK DATA