Scroll Kompressor Spiral-Air

Spiralair

SPR oliefri scroll kompressorer giver 100% oliefri til kritiske applikationer i industrier som F & U-laboratorier, hospitaler, universiteter, dental applikationer, mad og drikke. Disse ISO 8573-1 CLASS 0-certificerede kompressorer er nemme at betjene og vedligeholde og har et kompakt kabinet for at spare plads. SPR-kompressorer eliminerer risikoen for olieforurening, samtidig med at de giver en effektiv, pålidelig og meget omkostningseffektiv kilde til ren oliefri luft.

Certificeret 100% oliefri luft

SPR-kompressorer leverer 100% ren, ren luft, der overholder ISO 8573-1 CLASS 0 (2010) certificering. KLASSE 0 betyder nul risiko for kontaminering nul risiko for beskadigede eller usikre produkter; nul risiko for tab fra driftsstop og nul risiko for at skade din virksomheds hårdt vundne professionelle omdømme.

Scroll kompressor fylder ikke meget & er ekstremt stille i drift

Den langsomme hastighed af Scrollkomprimeringselementerne sikrer, at SPR-Scollkompressorerne er usædvanligt stille. SPR-enheder er WorkPlace Air System ™ -kompressorer, hvilket gør dem egnede til installation i ethvert arbejdsmiljø.

EnergieffektivitetSPR-Scrollkompressorer er ideelle til applikationer, hvor fleksibilitet og energieffektivitet er afgørende. Unødvendige energiomkostninger undgås takket være det automatiske stop, når det krævede arbejdstryk er nået.
SPR muti-enhederne er udstyret med flere scrollmoduler. Enhederne bruger Variable Delivery Technology, der styrer det krævede antal moduler afhængigt af dit luftbehov. Derfor kan Spiralair Multi tilpasse sig efterspørgselens udsving.
Lav vedligeholdelse

SPR-Scrollkompressorer står for enkelhed og pålidelighed. Scrolldesignet har et minimalt antal bevægelige dele, hvilket sikrer en lang levetid med et minimum antal serviceinterventioner.

Class 0 certificate_tcm1495-3588909

KLIK HER FOR TEKNISK DATA