Køletørrer AC

AC-serien – Cycling køletørrer

Energibesparelser

At skære ned på energiomkostninger bør altid være en prioritet, når man vælger en køletørrer. Da energiomkostninger udgør ca. 70% af de samlede driftsomkostninger for dit trykluftsystem over en periode på 5 år, er investeringsafkastet betydeligt. Spar energi med en af ​​Pneumatechs AC Cycling Refrigerated Dryers i dag!

Kategori:
Køletørrer AC har Purelogic controller

En brugervenlig controller med energibesparende algoritme, dugpunkts- eller relativ fugtighedsvisning, frysebeskyttelse, alarm med høj luftfugtighed og offset for omgivelsestemperatur.

Premium energieffektivitet

Vores patenterede energibesparelsesalgoritme starter og stopper køletørrer for at spare energi, samtidig med at den relative luftfugtighed for komprimeret luft er under 50% for at forhindre dannelsen af ​​flydende vand.

Nul-tab dræn

Pneumatechs dræn med nultab sparer dig penge ved at forhindre tab af værdifuld trykluft forbundet med andre typer dræn.

Overlegen pålidelighed med køletørrer AC
  • Garanteret tørreydelse under en lang række temperaturforhold
  • Roterende kølemiddelkompressorer: begrænset mekanisk belastning og lave vibrationer (til AC125-2100)
  • Kølecyklus optimeret under alle forhold takket være automatisk ekspansionsventil & elektronisk bypass-ventil til gas (til AC650-2100)
Nem installation og vedligeholdelse til lave omkostninger
  • Rørforbindelser ovenpå
  • Lange serviceintervaller
  • Nem adgang til nøglekomponenter
Forbindelse

Fjernalarmer holder dig informeret om serviceintervaller og potentielle problemer, mens fjernstart- og stopfunktionen åbner en helt ny liste over muligheder for at styre køletørrer.

KLIK HER FOR TEKNISK DATA