CleanAIR CNR Stempelkompressor

Lavt energiniveau med en CleanAIR CNR stempelkompressor

Den nye CleanAIR CNR er designet med komponenter af høj kvalitet og til kraftig brug og tilbyder 100% oliefri luft til en række industrielle applikationer. Takket være det smarte design holdes det lave energiforbrug og minimale vedligeholdelseskrav, omkostningerne og miljøpåvirkningen på et minimum.

Helt ren luft

ISO 8573-1 klasse 0-pumpe producerer TÜV-certificeret 100% ren luft. Det betyder nul risiko for kontaminering; nul risiko for beskadigede eller usikre produkter; nul risiko for tab fra driftsstop og nul risiko for at skade din virksomheds hårdt vundne professionelle omdømme.

Lav støj

Takket være lyddæmpende materialer og baldakin tilbyder CleanAIR CNR støjniveauer helt ned til 71 dB (A).

Kontinuerlig drift

Takket være sin oliefri teknologi og det interne køleventilatorsystem kan CleanAIR CNR tilbyde en 100% driftscyklus til uafbrudt drift.

Energibesparelser

Direkte drev-teknologi giver store energibesparelser sammenlignet med remdrevne kompressorer, og start-stop-teknologien eliminerer spild under aflastcyklussen.

Avanceret kontrol

CleanAIR CNR leveres med avanceret elektronisk kontrol og overvågning. One-touch-controlleren er nem at bruge og optimerer både ydelse og pålidelighed.

KLIK HER FOR TEKNISK DATA