Stempelkompressor

Bruges steder hvor kravene til trykluft ikke er så høje.

Vores stempelkompressorer er tilgængelige i mange versioner, hvilket gør dem velegnede til enhver produktionsaktivitet. Mobil, lavt eller højt tryk, monteret på ramme eller monteret på beholder, de er alle designet til at imødekomme dit behov for trykluft.

Valg af Stempelkompressor

Forskellen mellem god og dårlig kvalitet afspejles ofte af de forventninger man har til produktet.

Hvis man forventer at man kan belaste sin nye stempelkompressor 70 % og et alvorligt nedbrud viser at det er den ikke konstrueret til, så vil man jo nok sige at det er dårlig kvalitet.

Hvis man da kompressoren blev købt, fik at vide at den kun måtte belastes 10 – 20 %, vil det ikke være rimeligt at kalde det dårlig kvalitet.

Hvis sælgeren derimod har kaldt stempelkompressoren et professionelt produkt beregnet til 70 % belastning, har sælgeren gjort produktet til dårlig kvalitet, han har nemlig lovet mere end produktet er konstrueret til at holde.

Langt de fleste stempelkompressorer som bliver solgt i Danmark ligger i kategorien 10 – 30% belastning . Disse kompressorer bliver ofte belastet meget hårdere og det resulterer næsten altid i havari, smøringen i cylinderen forsvinder pga den høje temperatur.

Hvis man kan nøjes med en kompressor som ikke bliver belastet særligt hårdt er et valg af denne type kompressor en udmærket beslutning.

Hvis man derimod har brug for en stempelkompressor som skal bruges til produktion og som kan belastes op til 70 % eller måske 100% dagligt, skal man vælge en kompressor med en kraftig blok og cylinder af støbejern med fritstående cylindre. Kompressoren skal kunne afkøle blok, cylindre og topstykke tilstrækkeligt. Hvis belastningen skal være tæt på 100% vil det i de fleste tilfælde være nødvendigt at der i blokken er en indbygget oliepumpe til tryksmøring af bevægelige dele.

 

Viser alle 5 resultater