Oliefri kompressor

Industrier som lægemidler, mad og drikkevarer, elektronik og tekstiler tåler ingen risiko for olieforurening i deres processer. I disse industrier er en oliefri kompressor, der uDelukker enhver risiko for forurening, et absolut krav til trykluftapplikationer.

Hvorfor vælge en oliefri kompressor?

Sammenlignet med olieindsprøjtede kompressorer giver oliefri luftkompressorer dig fordele med hensyn til lavere omkostninger og miljømæssig overensstemmelse. Derudover har de få bevægelige dele, der sørger for at servicen minimeres til færre interventioner. Af den grund er der lave vedligeholdelsesomkostninger. Samtidig er flere kompressorer certificeret med ISO 8573-1, hvor klasse nul repræsenterer den bedst mulige luftkvalitet.

Kontakt os her hvis du har brug for vejledning

Viser alle 4 resultater

 • Oliefri Scrollkompressor

  Oliefri Scrollkompressor (1)

 • Oliefri Skruekompressor

  Oliefri Skruekompressor (1)

 • CleanAIR CNR Stempelkompressor

  CleanAIR CNR Stempelkompressor

  Læs mere
 • Dental Oliefri Kompressorer

  Dental Oliefri kompressorer

  Læs mere
 • Scroll Kompressor Spiral-Air

  Scroll Kompressor Spiral-Air

  Læs mere
 • Skruekompressor Vandindsprøjtet

  Skruekompressor vandindsprøjtet

  Vis varer

 

Spiral AIR – Oliefri Scrollkompressor

Spiral Air er kendt for ultimativ 100% fri oliefri ren luft. Med højeffektiv IE3 motorer, er scrollkompressorer energieffektive, idet de ikke aflaster strømforbruget. Nyeste design indenfor kompressionsteknologi. Lavet i høj kvalitet, der kræver minimalt antal af bevægelige dele, minimal serviceindgreb samt ingen olieskift. Dette sikrer oliespild og en lang levetid.

Hvad betyder Scroll teknologi?

Luftkompression opnås gennem orbital bevægelse af to spiraler. Den ene er statisk, og den anden er mobil. Deres interaktion trækker luften ind i kompressionskammeret. På en regelmæssig og kontinuerlig måde komprimerer den mobile spiral luften gennem en reduktion af volumen. Luftstrømmen ledes til midten af spiralen, hvorefter den afkøles. Det at spiralerne aldrig får nogen kontakt, betyder at denne kompressionsproces ikke kræver smøring.

Oliefri Skruekompressor fra Chicago Pneumatic

WisAIR er integreret med lufttørrer, der forbedrer luftkvaliteten og beskytter dit luftnetværk mod korrosion. De lave luftudblæsningstemperaturer, optimerede rotorprofiler og ingen lejetab gør maskinen til den mest energieffektive kompressor. Dens integrerede inverterteknologi sikrer et perfekt match mellem lufttilførsel og luftbehov, hvilket eliminerer strømtab uden belastning. WisAIR er lavet af holdbart materiale for at udelukke enhver risiko for korrosion, hvilket gør den pålidelig.

Støjsvag oliefri kompressor til forskellige applikationer

Især vores oliefri scrollkompressor er usædvanlig stille. Derfor kan du sikre dig en driftssikker og lydsvag kompressor, der passer ind i ethvert arbejdsmiljø. Det samme kan du med vores dental oliefrie kompressor, der med sit lyddæmpede kabinet sikrer driften til miljøer såsom tandlæger og laboratorier.

[/mere]